Choose your language

To give you the best possible experience please select your preference.

Continue
Meteor Mil Ltd Farm Romania 4

Furaj SUPREME-22 formulat pe concept ENERGIE NETA

Numele meu este Mircea Neagoe ( Meteor Mil SRL). Am o mica pastravarie in judetul Sibiu, pe Valea Sadului unde produc de 10 ani cam 8 tone de pastrav prin metode traditionale.

Meteor Mil Ltd Farm Romania 4

Productia noastra se vinde catre Horeca si clientilor care vin si cumpara direct de la pastravarie pastrav proaspat. Am ales sa lucrez cu produsele Alltech Coppens pentru ca sunt de calitate si performanta superioare, rezultatul fiind pastravi cu o calitate foarte buna la carne.

Meteor Mil Ltd Farm Romania 2

Pastravi de cea mai buna calitate

In trecut am lucrat si cu alte produse. Nu am fost multumit de rezultatul obtinut vis a vis de rata de conversie si calitatea carnii. De cand am inceput sa folosesc produsele Alltech Coppens pestii mei au devenit mai sanatosi si exceptand dezinfectia care nu se poate face altfel nu folosim niciun produs pentru tratament la pastravi. Nu folosesc niciodata produsul Alltech Coppens fara sa urmez indrumarile din tabelul de furajare, fara sa monitorizez temperatura apei, folosesc intocmai granulatia potrivita pentru dimensiunea pastravilor si in plus fac mereu hranire manuala fara nicio graba.

Comparand produsele Alltech Coppens cu alte furaje pot spune ca cele mai bune rezultate le-am obtinut pana acum cu furajele Alltech Coppens. Pestii mei sunt mai sanatosi iar calitatea carnii este superioara. De exemplu partenerii nostri din Horeca ne spun mereu ca le furnizam pastravi de cea mai buna calitate.

‘‘Recomand Alltech Coppens oricarui pastravar doar pentru ca atat produsele cat si serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate.’’

Daca vorbim de serviciile oferite de catre echipa Alltech Coppens pot spune ca produsele de care am nevoie sunt mereu disponibile si de cate ori am nevoie de un sfat il primesc fara niciun cost. In 2019 am obtinut o rata de conversie de 0.8 cu furajul SUPREME 22, formulat pe conceptul Energie Neta. In 2020 inca nu stiu sa va spun dar cu singuranta conversia este una si mai buna pentru ca observ un numar de pesti morti mai mic decat in anul anterior si deasemenea pastravii au crescut mai rapid decat in 2019. Rezultate exacte o sa vad la finalul anului.

Nu as fi putut obtine cu siguranta aceste rezultate daca nu foloseam
toate instrumentele Alltech Coppens si fara sa respect regulile de furajare recomandate. Recomand Alltech Coppens oricarui pastravar doar pentru ca atat produsele cat si serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Pe viitor as dori sa aflu mai multe informatii referitor la disponibilitatea unor produse pe care sa le pot folosi in conditii precare dat fiind faptul ca pastravaria este alimentata doar cu apa de rau.